Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Just nu skriver studenterna Erika Karlsson och Sandra Frost en C-uppsats om skadeförekomst och sömnkvalitet hos amerikanska fotbollsspelare i åldern 15-49 år. Alla spelare inom SAFF inbjuds att delta genom att fylla i en enkät.
 
Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan snart ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för andra halvåret (kvartal 3 och 4) 2020. Ansökan sker till RF
 
På söndag spelas semifinaler och final i SM-serien herrar i Uppsala.
 
På tisdagskvällen meddelade Minette Rogner vid ett extrainsatt förbundsstyrelsemöte att hon avgår som ordförande i SAFF med omedelbar verkan.
 
SM-finalerna i amerikansk fotboll kommer i år att spelas i Karlstad. SAFF har beslutat att tilldela Carlstad Crusaders evenemanget.
 
Som en del av sammanslagningen mellan SAFF, SBSF och SLHF pågår just nu ett arbete kring varumärke och identitet för det nya förbundet. Nu har du som medlem chansen att vara med och påverka det arbetet.
 
Arbetet med en sammanslagning av de tre förbunden SAFF, SBSF och SLHF har tagit ny fart efter sommaren och kommer ytterligare att intensifieras under hösten.
 

Inget Finnkampen 2020

(2020-08-31 09:00)
På grund av situationen, med coronapandemin, ställs årets Finnkamp in.
 
Här följer en sammanfattning av det som diskuterades på den senaste SF-dialogen med Riksidrottsförbundet.
 
Den 26 augusti fastställde förbundsstyrelsen den senaste versionen av corona-protokoll för både amerikansk fotboll och flaggfotboll.
 
För att stötta de föreningar som har fått ökade kostnader efter anpassningar som krävts på grund av Coronaprotokollet, har SAFF anpassat de stöd som kan fördelas till föreningarna.
 

Korhonen kliver av

(2020-08-25 18:12)
"Jag har kommit till slutsatsen att jag inte är rätt person för rollen som förbundskapten för HFL"
 
Sista dagen att skicka in förslag till ändringar av tävlingsbestämmelserna 2021 är söndag den 20 september.
 
Nu till helgen är det äntligen dags för starten av de nationella serierna. Först ut är flaggfotbollsverksamheten och division 2 herr i amerikansk fotboll. I samband med seriestarterna vill SAFF informera ytterligare kring corona-protokollen.
 
Representantskapsmötet 2020 kommer hållas i digitalt format. Läs mer om det här.
 

Postadress:
Sollentuna AFF - Amerikansk Fotboll
C/o Håkan Cronemo, c/o Håkan Cronemo, Lillies väg 21
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46707160439
E-post: info@sollentunastars.se

Se all info

Huvudsponsor:
 
 
Övriga:
Dammarsbergs Entreprenad AB
 
 
 
 
Hörnet
 
 
Lagsponsorer U15:
 
Nokas Säkerhetslösningar
 
 
Lagsponsorer U17: