Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Som en följd av Coronaviruset med inställd verksamhet för föreningarna har Generalsekreterare Fredrik Haraldson, beslutat att korttidspermittera kanslipersonal om 20% under en tid.
 
Nu presenteras det preliminära spelschemat med utgångspunkt start den 15 augusti.
 
Förbundets föreningsutvecklare Tobias Stenström kommer att arbeta sin sista månad vid förbundets kansli under maj månad.
 

SAFF Förbundsmöte 2021

(2020-04-29 17:49)
SAFF:s förbundsmöte 2021 kommer att hållas den 13 mars 2021. Inbjudan och mer information kommer senare i enlighet med stadgarna.
 
Den 1 maj öppnar RF ansökan om kompensationsstöd för idrottsföreningar. Stödet är en del av regeringens stödpaket till idrottsrörelsen med anledning av coronakrisen.
 
Under förmiddagen skickades det ut information gällande två viktiga enkäter till föreningarnas kontaktadresser. Undersök att din förening har mottagit informationen.
 
Riksidrottsstyrelsen beslutade den 30 mars att föreningar ska kunna söka stöd för kostnader med att anpassa verksamheten under Coronapandemin.
 
Som stöd till medlemsföreningarna har en sida skapats med frågor och svar.
 
RF:s och Svenska Spels Elitidrottsstipendium ska möjliggöra för den aktiva att kunna kombinera elitidrott och studier efter gymnasiet.
 

Seniordomarutbildning 2020

(2020-04-06 09:37)
Seniordomarutbildningen är nu klar. Från och med denna säsong kommer alla delar av seniordomarskolan och seniordomarprovet att genomföras digitalt via SAFF:s digitala utbildningsplattform. Dag 1 av seniordomarskolan kommer göras via ett webinar.
 
Förbundsstyrelsen beslutade på torsdagen att ställa in seriespel och cuper fram till den 15 augusti.
 
Normalt sett vid den här tiden på året är det fotboll för hela slanten. Att springa ut på en grön plan för första gången, träningsläger och en rolig säsong framöver. Nu har det inte riktigt blivit så…
 

Digital QB utbildning

(2020-03-31 09:15)
SAFF släpper nu en utbildning för QB coacher och QB:s i landet. Utbildningen är helt digital och är till stor del baserad på filmat material.
 
I och med läget kring coronavirusets smittspridning har förbundsstyrelsen beslutat att skjuta fram seriepremiärerna ytterligare.
 
Ett enigt förbundsmöte röstade på söndagen för propositionen om att gå vidare i sammanslagningsprocessen. Dessutom beslutade mötet att från och med nästa förbundsmöte har både föreningar och distrikt rösträtt.
 

Postadress:
Sollentuna AFF - Amerikansk Fotboll
C/o Håkan Cronemo, c/o Håkan Cronemo, Lillies väg 21
19274 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46707160439
E-post: info@sollentunastars.se

Se all info

Huvudsponsor:
 
 
Övriga:
Dammarsbergs Entreprenad AB
 
 
 
 
Hörnet
 
 
Lagsponsorer U15:
 
Nokas Säkerhetslösningar
 
 
Lagsponsorer U17: